Elkonstruktör / konstruktör / automation

Elkonstruktör / konstruktör / automation

Är du i början av din karriär och vill utveckla dina kunskaper inom CAD och konstruktion? Då är rollen som El-konstruktör på ett av Sveriges ledande företag inom automatikutrustning intressant för dig. Här erbjuds du frihet under ansvar och har en viktig roll i företagets tillväxtresa.

Om företagetFöretaget är en ledande leverantör av automatikutrustning och apparatskåp i Sverige. De erbjuder kundanpassade lösningar - från idé till driftsättning och utför konstruktion och tillverkning av apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Deras kontor och produktion finns norr om Göteborg där 40 medarbetare arbetar idag. Företagskulturen präglas av god gemenskap och kompetensutveckling, där du får uppleva trevliga företagsaktiviteter och frihet under ansvar. Du får inledningsvis stöttning av kollegor med mångårig erfarenhet från rollen, där du efterhand arbetar med varierande projekt parallellt mot olika branscher.

ArbetsuppgifterSom Elkonstruktör arbetar du med att konstruera kundanpassade apparatskåp i ElproCAD. Du har en nära dialog med kund och andra interna roller under projektet och konsulterar kunder i tekniska frågor för att skapa den bästa lösningen. Därtill ansvarar du för dokumentation och ritningar för de projekt som du är ansvarig konstruktör för.

Formella krav
  • Utbildning inom elteknik, automation eller liknande område och/eller motsvarande erfarenhet
  • Kunskap inom CAD eller andra ritverktyg
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Det är meriternade med entrepenaderfarenhet och/eller erfarenhet av montering och installation samt kunskaper inom PLC
För att trivas i rollen som elkonstruktör är du noggrann och visar en kvalitetsmedvetenhet i dina ritningar eftersom ditt arbete ligger till grund för montörernas arbete. Du förväntas ta dig an arbetsuppgifterna på ett positivt vis och ditt engagemang hjälper dig att driva ditt arbete framåt. Eftersom du samarbetar när andra internt och har kundkontakt, har du ett sinne för goda relationer och känner dig trygg i sociala sammanhang.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norr om Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elkonstruktör, elkonstruktion, elskåp, ställverk, elcentraler, elteknik, eldistribution, konstruktör, konstruktion, elingenjör, ingenjör, elmontör, montör, ledande montör, PLC, el, automation, automationsingenjör, elkraft, konstruktion, PLC-programmering, industri, processautomation, kylanläggning, apparatskåp, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.