Elektriker / Serviceelektriker / Industrielektriker

Elektriker / Serviceelektriker / Industrielektriker

Har du arbetslivserfarenhet inom el och vill arbeta i en självständig roll där problemlösning och eget ansvar står i fokus? Då har du hittat rätt!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till övertag av anställning hos företaget långsiktigt.

Om företagetFöretaget ingår i en väletablerad koncern och är en av Skandinaviens största leverantörer och uthyrare av byggrelaterade tjänster och produkter. De förser kunder inom bygg- och industribranschen med utrustning och maskiner. Region Väst har kontor i Lindome och här ingår du i ett arbetslag om 30 medarbetare där företagskulturen präglas av en god gemenskap, flexibilitet och stort eget ansvar.

ArbetsuppgifterI rollen som elektriker arbetar du med felsökning och reparation utav maskiner och verktyg som används inom bygg- och anläggning, exempelvis centralskåp och värmepumpar och borrmaskiner. Arbetet sker främst i verkstaden där du tillsammans med arbetsledare och kollegor fördelar och prioriterar det dagliga arbetet. Vid akuta problem åker du ut till kund för att utföra felsökning och reparation på plats. Du ingår i ett litet team där ni stöttar varandra för att driva arbetet framåt.

Arbetstiden är 06.45-16.00 måndag till fredag.

Formella krav
  • Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el.
  • Arbetslivserfarenhet inom området samt innehar ECY-certifikat
  • Du behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i denna tjänst är du en person som tycker om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att ta beslut när det krävs, för att komma vidare i arbetet. Du har intresse för att hjälpa och samarbete med andra och ser syftet med helheten. Vidare motiveras du av få saker att hända där du har en lösningsfokuserad inställning för att slutföra dina arbetsuppgifter samt att du motiveras av att lösa problem.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg, Lindome
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elektriker, maskinel, industrielektriker, service, felsökning, reparation, el, verkstad, småmaskiner, centraler, 1000V, Lindome, heltid
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!