Elbehörig servicetekniker / verkstadstekniker

Elbehörig servicetekniker / verkstadstekniker

Har du erfarenhet av att arbeta med starkström? Har du ett tekniskt intresse och drivs av att hitta lösningar på problem? Du erbjuds en varierande roll på ett växande företag, där du får möjlighet att driva ditt eget arbete.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SÄVE Hyrmaskiner har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SÄVE Hyrmaskiner en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSÄVE Hyrmaskiner finns i Göteborg, Malmö och Sölvesborg och är verksamma inom bygg-, anläggnings- och installationsindustrin. SÄVE Hyrmaskiner är specialiserade inom arbetsplattformar, bygghissar och liftar och arbetar kontinuerligt med att ta fram lösningar som matchar kunds krav och behov. Med kunden i fokus skapar SÄVE Hyrmaskiner möjligheter för uppdrag som kräver teknisk kvalificering och specialutrustning.

Depå i Göteborg befinner sig i en expansiv fas och du tillhör ett team om 7 kollegor.

ArbetsuppgifterSom servicetekniker arbetar du i verkstaden på SÄVE Hyrmaskiners depå i Göteborg samt ute på fält. Du utför felsökningar på bygghissar samt service, underhåll och reparation på maskiner. Du arbetar i nära samarbete med montörerna och arbetsledare i löpande projekt. Utöver detta utför du leverans- och mottagningskontroller av maskiner, registrerar reparationer och ansvarar för beställning av material. Du arbetar självständigt på fält med både akuta ärenden samt planerade serviceuppdrag där du är ansiktet utåt. Uppdragen är i Göteborg med omnejd och du har tillgång till egen servicebil.

Formella krav
  • Begränsad auktorisation B (behörighet el)
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller erfarenhet av arbete med hissar
För att lyckas i rollen är du handlingskraftig och ser lösningar framför hinder i ditt arbete. Du är flexibel som person och trivs i en miljö där ingen dag är den andra lik. Du som söker tjänsten har en god kommunikativ förmåga och trivs i nära kontakt med kunder. Slutligen tror vi att du trivs med att arbeta självständigt, såväl som tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, elektriker, el, elbehörighet, begränsad auktorisation, mekanik, tekniker, reparation, teknik, felsökning, resande tekniker, underhåll, fälttekniker, starkström, ström, verkstad, verkstadstekniker, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.