Ekonomiassistent till snabbväxande telekombolag

Ekonomiassistent till snabbväxande telekombolag

Vill du vara en del av ett företag som nyligen blev utsedda till topp 10 tillväxtföretag av Financial Times? Vill du även vara en del av ett start-up trots flera tusen anställda? Här får du i en roll som ekonomiassistent möjligheten att vara med på en tillväxtresa med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent tillhör du Accounting-teamet och arbetar tillsammans med Acconting Manager mot företag i koncernen som tillhör EMEA-regionen (Europa, mellanöstern och Afrika). Ditt primära ansvar blir att, i nära samarbete med ansvarig Acconting Manager, supportera i den löpande redovisningen samt leverantörsreskontran mot dessa företag. Parallellt med löpande redovisning, ansvarar ni även för kontakt med revisorer och lokala konsulter som hanterar årsredovisningen.
Utöver löpande redovisning, arbetar du även med boka leverantörsfakturor samt registrera löneutbetalningar. Du tar hand om utgående betalningar i enlighet med finanspolicys samt stämmer av leverantörsskulder för att säkerställa att alla räkningar och betalningar redovisas och bokförs.
Det är en bred roll där du får stor insikt i det ekonomiska arbetet mot EMEA-regionen, och för rätt person finns det stora möjligheter till utveckling i rollen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet i en likdanande roll
  • God data- och systemvana
  • Grundkunskaper i bokföring och redovisningsprinciper
  • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
För att lyckas i rollen ser vi att du är en öppen och kommunikativ person som uppskattar samarbete med andra. Du har en god struktur i ditt arbete och kan enkelt prioritera rätt samtidigt som du är noggrann. Du trivs en växande och snabb miljö som förändras dagligen och kan enkelt koordinera dig fram samt hitta svar på frågor som inte alltid är givna. Vidare har du en öppen attityd till andra medarbetare och är allmänt positivt inställd. Slutligen ser du inget bekymmer i att utföra arbetsuppgifter som inte alltid ligger på ditt bord.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående.
Plats: Kontor i Malmö och Stockholm, finns möjlighet till arbete remote.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, heltid, Stockholm
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!