Ekonomiassistent till Attendo

Ekonomiassistent till Attendo

Vill du arbeta med ekonomi på ett företag med nytänkande och kvalitetsutveckling i fokus? Vi söker nu en ekonomiassistent som vill arbeta brett och med möjlighet att utvecklas på en stimulerande arbetsplats med engagerade kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Attendo Shared Services AB med placeringsort Mölndal.

Om företagetAttendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 26 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Företaget erbjuder kvalitetsledande tjänster inom äldrevård och omsorg och arbetar för att människor ska känna trygghet och engagemang. Deras tre värderingar - kompetens, engagemang och omtanke - fungerar som riktlinjer för allt företaget gör, hur de förhåller sig till varandra och kunderna. Attendo har ett genomtänkt hållbarhetsarbete som fokuserar på tre huvudområden: samhällsutveckling, kvalitet i vård och omsorg samt deras medarbetare. För dig som medarbetare innebär det att du kommer arbeta på en stimulerande arbetsplats med kollegor som vill göra skillnad, där ständig kvalitet och förbättring eftersträvas för att möta upp samhällsbehov.

ArbetsuppgifterDu arbetar brett inom ekonomi där du ansvarar för reskontran för ett flertal bolag. Exempel på arbetsuppgifter är att hantera avstämningar för likviditetskonton, löpande bokföring, uppföljning samt bokning av in- och utbetalningar. Din roll är bred där du arbetar med ständigt förbättringsarbete med arbetssättet LEAN. Du utvecklas genom en kombination av det egna intresset och företagets behov. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande ekonomiarbete på företaget.
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Bokföring
  • Förbättringsarbete: Lean
  • Anläggningstillgångar
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Meriterande med administrativ erfarenhet
  • Meriterande med intresse för system.
Du som söker har en förmåga och intresse för att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att se gruppen och syftet med helheten framför den egna agendan, du ställer gärna upp och stötta dina kollegor vid behov. Då arbetet är varierat såväl som detaljerat har du inte heller problem att agera flexibelt, är lyhörd för vad som krävs samt arbetar strukturerat och noggrant även under press. Du tar ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Givetvis vill du arbeta efter företagets övergripande vision - att stärka individen, genom att följa företagets värderingar och hållbarhetsarbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse men gärna mitten av augusti. Vikariat på minst 16 månader med goda möjlighet till anställning vid vikariatets slut.
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse, heltid

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, likviditetskonton, bokföring, avstämningar, bokföring, datorvana, månadsbokslut, fakturahantering, hållbarhetsarbete, Lean, heltid, Attendo, Mölndal
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!