Ekonomiassistent / deltid / extrajobb

Ekonomiassistent / deltid / extrajobb

Studerar du och har möjlighet att arbeta 1 - 2 dagar i veckan under hösten? Har du dessutom administrativ erfarenhet? Du erbjuds en omväxlande roll i en familjär miljö.

Om företagetFöretaget är en mediebyrå som arbetar med animation för webb och film. Sedan uppstarten för sex år sen har företaget växt till totalt 12 personer i Stockholm och Göteborg. Företaget sitter i fräscha och hemtrevliga lokaler i centrala Göteborg och värdesätter en familjär miljö där alla medarbetare får vara med och påverka.

ArbetsuppgifterSom ekonomiassistent är din huvudsakliga arbetsuppgift fakturering där du arbetar med att sammanställa fakturor utifrån tidrapporteringssystemet samt att registrera fakturor och kvitton i affärssystemet Fortknox. Vidare arbetar du med att skicka betalningar till kunder samt att stämma av balanskonton. I tjänsten tillkommer även posthantering och övrig administration.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller marknadsföring
  • Administrativ erfarenhet
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom ekonomi
  • Talar flytande i svenska såväl som engelska
Du som söker tar ansvar för ditt arbete och strukturerar själv ditt angreppssätt. Vidare motiveras du av att sätta igång projekt och kan ta beslut, även utan allt underlag, för att komma vidare. Slutligen får du energi av att föra dialog med andra människor och tar gärna första steget i ett samtal.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: augusti/september
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, ekonomiassistent, avstämningar, fakturering, administration, extrajobb, student, deltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.