Ekonomiassistent / Omgående

Ekonomiassistent / Omgående

Är du erfaren inom kundreskontra och vill specialisera dig ytterligare? Vi söker dig som vill ingå i ett team och arbeta med flera bolag i en internationell miljö.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos det aktuella företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget tillverkar och utvecklar totala lösningar inom säkerhetssystem för brandbekämpning i högriskmiljöer. De miljöer företaget riktat sig emot är framförallt inom sjöfartsindustrin, transport och byggsektorer. Företaget verkar på en global marknad och finns idag representerade i 55 länder. Företagets engagemang går utöver produkterna och har ett högre syfte, nämligen att skydda och rädda liv, materiella värden och miljön.
Deras produktportfölj är omfattande och inkluderar säkerhetssystem för brand- och gasdetektering samt navigationsprodukter. Med ett ständigt utvecklande produktutbud ställs höga krav på organisationen att styra och följa upp flertalet parallella projekt.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du i huvudsak med kundreskontra med delar som fakturering, felhantering och påminnelse av fakturor, avstämningar av betalningar och kontoavstämningar genom att se över detta i företagets system. Därtill hanterar du även kringliggande administration och inkommande mailärenden. Vid behov avlastar du ekonomiavdelningen med löpande redovisning. Du ingår i ett sammansvetsat team om åtta medarbetare och därtill har du även ett nära samarbete med företagets andra avdelningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi och meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Du har god dator- och systemvana och systemintresse av olika affärs- och ERP-system, meriterande med Movex
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person är du ansvarstagande där du alltid tar ansvar för dina arbetsuppgifter, driver dina processer och ser till att slutföra dem i tid. I ditt arbete är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Du är öppen för förändringar och har viljan att anpassa ditt arbetssätt utifrån behov och förutsättningar. Vidare drivs du av att samarbeta med andra människor och har lätt för att se gruppen och syftet med helheten.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, redovisningsekonom, redovisningsassistent, ekonom, redovisning, ekonomi, revision, budget, kundreskontra, fakturering, Movex, heltid, Göteborg, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, administration, reskontra, leverantöreskonta, accountant, accounts payable, faktura, fakturahantering, avstämningar, excel
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!