Ekonomiassistent / Kundreskontra / Sommarjobb

Ekonomiassistent / Kundreskontra / Sommarjobb

Är du ekonomiassistent och har erfarenhet av kundreskontra? Här får du möjligheten att utvecklas i din roll och vara delaktig i interna förbättringsprojekt.

Om företagetFöretaget är Nordens största utbildningsföretag med över 12 000 medarbetare. De erbjuder utbildningar inom förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningsenheter till över 90 000 barn med utgångspunkt i deras förutsättningar. Företaget skapar möjligheter för människor att utvecklas så de når sin fulla potential.

Detta är ett konsultuppdrag med goda chanser till förlängning eller anställning för rätt person.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent arbetar du med kundreskontra. Du administrerar upplägg för nya leverantörer och hanterar nya artiklar. Vidare ansvarar du för att skicka iväg betalningsfiler till banken, följa upp inkommande betalningspåminnelser och har löpande kontakt med aktörer i företaget gällande kundfakturering.

Formella krav
  • Erfarenhet av kundreskontra
  • Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Mycket god vana av att arbeta i Excel
  • Det är meriterande med kunskaper i affärssystemet Agresso
Du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver självständigt dina processer framåt. Du trivs med arbete i ett högt tempo samt har förmågan att hålla och skapa en struktur i ditt arbete. Slutligen har du ett intresse för att samarbeta med andra och har lätt för att anpassa dig till andras åsikter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Välkommen att söka!

Sökord: Ekonomiassistent, kundreskontra, kundfakturering, betalningspåminnelser, Agresso, Excel, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.