Ekonomiassistent / Ekonom / Redovisningsassistent

Ekonomiassistent / Ekonom / Redovisningsassistent

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Är du en driven person med ett stort intresse för ekonomi och har erfarenhet av kundreskontran och leverantörsreskontran? Vi söker dig som vill ha ansvar för det löpande ekonomiarbetet till ett företag som präglas av samarbete och förändring.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Green Landscaping har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Green Landscaping en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetGreen Landscaping Group är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Affärsidén är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet. Green Landscaping bildades år 2009 genom en sammanslagning av fyra aktörer inom skötsel av utemiljöer och har sedan dess vuxit såväl organiskt som genom förvärv. Koncernen erbjuder genom tjugosju dotterbolag/resultatenheter marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden skönare och tryggare. Målsättningen är en miljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Professionalism genomsyrar allt Green Landscaping gör och i centrum finns personalen som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar kunderna och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som tack vare Greens tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda är cirka 1 300 och omsättningen cirka 2 000 mkr för hela räkenskapsåret 2019.

ArbetsuppgifterI tjänsten som ekonomiassistent har du tillsammans med en kollega helhetsansvaret för det löpande ekonomiarbetet för fyra legala enheter inom koncernen. Här arbetar du med båda reskontran löpande för varje bolag och ansvar för att leverera fullt avstämda res-kontran samt bankavstämningar. För varje bolag har du en redovisningsansvarig tillhands som ansvarar för själva bokslutsprocesserna där du stöttar upp vid behov. Du bistår även med stöttning i frågor relaterade till kunder/leverantörer till bolagen som du arbetar med. Du tillhör det gemensamma Shared Service Centret och ditt arbete präglas mycket av samarbete med de fyra legala bolagen. Det faller sig naturligt att du arbetar nära den administrativa organisationen i varje bolag som du ansvarar för. Du har även kontakt med berörda parter kopplat till påminnelser och fakturafrågor.

Du rapporterar direkt till koncernens ekonomichef ur ett personalansvarsperspektiv men när det gäller det löpande arbetet arbetar du nära redovisningsansvariga.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med reskontran
  • Erfarenhet av arbete med bokslut (meriterande)
  • God dator- och systemvana, meriterande om du tidigare arbetat med Agresso
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska
Vi ser att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställa att alla blir slutförda i tid. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt självständigt och ber om hjälp när det krävs. Därtill har du en god kommunikativ förmåga vilket gör att du är bekväm med andra människor och trivs med att ha många kontaktytor. Vi tror att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta med andra. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Avslutningsvis ser vi att du är en praktisk och företagsam person som får saker gjorda istället för att skjuta upp dem.

Övrig information
Start: Juni
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, ekonom, redovisningsassistent, redovisning, redovisningsekonom, reskontran, kundreskontran, leverantörsreskontran, löpande ekonomiarbete, göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!