Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig / Ekonom

Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig / Ekonom

Har du erfarenhet av brett ekonomiarbete och vill ha en roll där du får utvecklas som ekonom och ta stort ansvar? Här erbjuds du en spännande och dynamisk arbetsmiljö och en möjlighet att växa tillsammans med företagets tillväxtambitioner.

Om företagetIA Industriarmatur är ett bolag som hjälper kunder inom energisektorn att agera proaktivt i miljöfrågor genom att koppla upp och digitalisera kritiska processer. Företaget är inne i en expansiv fas med en växande hemmamarknad och god potential att växa geografiskt. Företagskulturen präglas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

ArbetsuppgifterI din roll som ekonomiansvarig ansvarar du för ekonomifunktionen i koncernens tre bolag med en total omsättning på drygt 30 MSEK. I rollen ingår löpande ekonomiarbete, redovisning och administration samt löner för bolagets 16 medarbetare. Du strukturerar självständigt din arbetsdag och ansvarar för att dina uppgifter är klara enligt uppsatta deadlines. Du rapporterar direkt till VD. Tjänsten är tänkt som en heltid men det finns även möjlighet att jobba deltid ca 75-80%.

Formella krav
  • Erfarenhet av brett ekonomiarbete i en liknande roll, gärna på ett producerande bolag
  • Kunskaper i Pyramid är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt, samtidigt som du kan arbeta utanför ramen för din arbetsbeskrivning och stöttar dina kollegor när det behövs. Du är öppen för förändring och har förmågan att handla och agera snabbt.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att IA Industarmatur har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och IA Industriarmatur en bra möjlighet att lära känna varandra och utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragoroch-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Ekonomi, redovisningsekonom, ekonom, redovisning, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, lön
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.