Ekonomiansvarig / Ekonomichef / Ekonom

Ekonomiansvarig / Ekonomichef / Ekonom

Är du en ansvarstagande och driven ekonom som vill utvecklas och växa? Tycker du att teknik är kul? Rollen som ekonomiansvarig på Combine kan vara rätt för dig som vill ta nästa steg i karriären.

Om företagetCombine är experter på reglerteknik, modellbaserad design och Data Science. Sedan företaget grundades 2002 har de levererat professionella ingenjörstjänster och lösningar med visionen att förbättra teknik runt om i världen.

ArbetsuppgifterI din roll som ekonomiansvarig ansvarar du för ekonomifunktionen i koncernens två bolag med en total omsättning på drygt 50 MSEK. I rollen ingår löpande ekonomiarbete, redovisning, förberedande för koncernbokslut, övrig kontorsadministration samt löner för bolagets 60 medarbetare. Du rapporterar direkt till VD och bistår ledningsgruppen med finansiella rapporter och beslutsunderlag. Du är personalansvarig för en ekonomiassistent som du arbetar i nära samarbete med. Tjänsten innebär en hög grad av eget ansvar där du erbjuds möjligheten att utveckla och automatisera företagets ekonomifunktion.

Formella krav
  • Akademisk examen inom ekonomi eller administration
  • Flerårig erfarenhet av ekonomiarbete med ett brett ansvar för redovisning och rapportering
  • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska
Du har förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete och att prioritera rätt saker. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer framåt självständigt. Vidare trivs du i en dynamisk miljö, har en öppenhet för förändringar och tar lätt till dig nya förhållningssätt.

Övrig information
Start: Juni 2019
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Combine.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragoroch-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: ekonomi, redovisning, ekonom, redovisningsekonom, ekonomiansvarig, CFO, löneadministration, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.