Ekonom / redovisningsekonom / ekonomiassistent

Ekonom / redovisningsekonom / ekonomiassistent

Har du erfarenhet av brett ekonomiarbete och trivs med att få driva ditt egna arbete? Är du en utåtriktad person som motiveras av att få komma med egna idéer?

Om företagetFöretaget är ett tillverkande företag och de erbjuder sina kunder en helhetslösning från design till produktion med produkter som skyltar, ljusreklam och grafiska produkter. Företaget har ett brett klientel inom bland annat detaljhandel, livsmedel och finans med några av Skandinaviens största aktörer som avtalskunder. De fortsätter att expandera och söker nu en ekonom till kontoret i Göteborg.

ArbetsuppgifterSom ekonom på företaget har du ett helhetsansvar över det svenska bolagets ekonomi. Du erbjuds en bred roll med stor variation av arbetsuppgifter. Huvudsakligen har du hand om löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar, momsredovisning, skattedeklaration samt ansvarar för månadsrapportering. Årsbokslut hanteras slutgiltigt av företagets revisor där du är behjälplig. Du strukturerar självständigt din arbetsdag och ansvarar för att dina uppgifter är klara enligt uppsatta deadlines. Du sitter själv i Sverige med ekonomiarbetet och har ett nära samarbete med dina kollegor i Finland som tillhör koncernens ekonomiavdelning. På kontoret i Göteborg sitter du tillsammans med sex kollegor som du har en nära dialog med. Arbetstiderna är förlagda på kontorstid och du kommer få en god introduktion i arbetet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Erfarenhet av brett ekonomiarbete
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
  • Meriterande med erfarenhet av Visma administration eller Centsoft.
Vi tror att du som person motiveras av att få lyfta dina tankar och idéer samt kan driva förbättringsförslag av egen kraft. Du trivs i en stöttande roll och tycker om att umgås och samtala med dina kollegor. Du har heller inga problem med att stödja dina kollegor i de områdena som behövs. Slutligen har du förmågan att periodvis hantera hög arbetsbelastning och trivs med ett varierat arbetstempo.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos företaget. Bravura och företagets önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, redovisningsekonom, ekonomiansvarig, kundreskontra, leverantörreskontra, avstämningar, bokslut, moms, skatt, Visma, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.