Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig

Ekonom / Ekonomiansvarig / Redovisningsansvarig

Har du bred erfarenhet av ekonomiarbete och förmågan att arbeta självständigt? Vill du få möjligheten att driva förbättrings- och förändringsfrågor? Vi söker dig som vill bli en del av en mindre koncern och trivs att arbeta i en varierad roll.

Om företagetFöretaget startade i början av 2000-talet med tanken att erbjuda olika typer av boendeformer, i syfte att stödja personer utanför den ordinarie bostadsmarknaden till ett så självständigt boende som möjligt. Sedan dess har företaget utvecklat sin verksamhet och arbetar idag även med socionombemanning. Företagets kultur präglas av prestigelöshet och lagarbete och de är sedan drygt ett år tillbaka ISO-certifierat. Företaget är drygt 30 anställda och har sitt kontor på Ringön i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiansvarig ansvarar du för att leda och strukturera det ekonomiska arbetet för samtliga bolag inom företaget. Arbetet är brett och innebär allt från löpande redovisning, månadsbokslut och kvartalsbokslut till att hjälpa till med hyresfakturering och posthantering. Du arbetar nära din kollega i ekonomiteamet och blir även en del av ledningsgruppen. Du förväntas vidare kunna bidra med din input till övriga kollegor och kommer få möjligheten att genomföra och driva förändringsarbete. Det ingår inte något personalansvar i tjänsten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, eftergymnasial utbildning inom ekonomi är starkt meriterande
  • Erfarenhet av självständigt arbete med löpande bokföring och månadsbokslut, erfarenhet av budget och årsbokslut är starkt meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration 1000
Vi tror att du som söker självständigt kan strukturera ditt angreppsätt och har förmågan att fatta egna beslut i ditt arbete. Du motiveras av att få sätta igång nya uppgifter och kan av egen kraft driva projekt vidare. Fortsättningsvis tror vi att du är noggrann och lägger stor viktigt vid att leverera kvalitet. Slutligen ser du inga problem med att hjälpa till och stötta upp i de områdena som behövs för att tillsammans med dina kollegor uppnå organisationens mål.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos företaget. Bravura och företagets önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen går till Bravura.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonom, redovisning, redovisningsekonom, ekonomiansvarig, ekonomi, bokföring, bokslut, ekonomistyrning, ansvarig, förändringsarbete, förbättringsarbete, utveckling, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.