Drifttekniker / driftingenjör inom kraft- och processindustrin

Drifttekniker / driftingenjör inom kraft- och processindustrin

Lockas du av att få arbeta med olika uppdrag runt om i Sverige? Är du en lösningsorienterad person med erfarenhet inom kraft- och värmeverk? Hos DEKON erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetDEKON Engineering AB är ett teknikkonsultbolag som tillhandahåller sina tjänster till hela kraft-och processbranschen runt om i Sverige. Företaget har erfarenhet från majoriteten av vanligt förekommande anläggnings- och utrustningstyper inom branschen. DEKONs kontor är placerat i Linköping och företaget har 14 medarbetare där kulturen präglas av engagemang och trygghet.

ArbetsuppgifterSom drifttekniker ansvarar du för den dagliga driften på kundens anläggning. Då uppdragen har varierande karaktär så skiljer sig också arbetsuppgifterna åt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att du arbetar i kontrollrum med planera och optimera driften. Du genomför också dagliga ronderingar där du säkerställer att allt på anläggningen fungerar korrekt. I din roll kan även förebyggande underhåll på anläggningen ingå. Alla uppdrag är förlagda ute hos kund där där du oftast arbetar i skift. Uppdragens längd varierar där 6-12 månader är vanligast, och du kan därför vara bortrest i längre perioder.

Formella krav
  • Utbildning inom processteknik eller som drifttekniker, driftingenjör, sjöingenjör eller energiingenjör
  • Erfarenhet av arbete inom värme och process
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, engelska är meriterande
  • B-körkort
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösare där du strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Vidare är du noggrann i ditt arbete genom att vara uppmärksam på detaljer och upptäcka sådant som andra ofta missar. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du har en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. Som person är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos DEKON Engineering AB

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.