Dispatcher / Transportplanerare

Dispatcher / Transportplanerare

Ser du möjligheter istället för problem? Trivs du med ett högt tempo och vill arbeta kundnära?

Om företagetFöretaget verkar inom logistikbranschen och erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt samt väg- och tågtransport. Företaget har medarbetare över hela världen och erbjuder kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom.

ArbetsuppgifterI rollen som dispatcher ingår du i en mindre grupp som tillsammans planerar och dirigerar samtliga volymer av dragbilar och trailers i regionen, du arbetar med lika delar import och export. Din uppgift är att på daglig basis optimera transporterna enligt kundernas önskemål, på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Vidare arbetar du löpande med att lösa de utmaningar som uppstår i förhållande till kostnadsnivå, kvalitet och utförande. För att ytterligare optimera transporterna ingår kontakt med intressenter inom hela transportprocessen, exempelvis kontakt med chartertransportörer och övriga utrikeskontor

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik
  • Arbetslivserfarenhet inom logistik, en roll som exempelvis transportplanerare eller speditör är meriterande
  • Svenska och engelska, i tal såväl som skrift
  • Vana av arbete i affärssystem samt Office-paketet
Du som söker är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra. Vidare anstränger du dig för att leverera lösningar och har ständigt kunden i fokus. Din förmåga att se möjligheter istället för problem gör att du snabbt kan ändra ditt synsätt och anpassa dig utefter förändrade förutsättningar. Slutligen är du en person som trivs med högt tempo och kan arbeta med flera uppgifter parallellt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dispatcher, logistik, logistiker, spedition, speditör, speditionsassistent, administration, koordinator, koordination, leverans, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.