Data Analyst till Consat Telematics!

Data Analyst till Consat Telematics!

Har du arbetslivserfarenhet som Data Analyst eller precis avslutat dina studier som civilingenjör? Har du även ett intresse för agilt arbetssätt och vill utvecklas i en spännande roll? Consat Telematics söker nu en ambitiös och driven Data Analyst!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på 12 månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura och det är uttalat att Consat Telematics har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetConsat koncernen är ett familjeägt bolag och startades 1986. Idag en av Sveriges ledande, privatägda ingenjörshus. Consat Telematics fokuserar på ITS system för kollektivtrafiken. Organisationen har arbetat med systemet sedan slutet av 1980-talet och arbetar i framkant med digitalisering av vårt samhälle. De erbjuder färdiga lösningar för bland annat arbetsbesparande övervakning, kommunikation, förarhjälp och statistisk analys.

ArbetsuppgifterI rollen som Data Analyst arbetar du med att på ett strukturerat sätt ta fram och samla in en stor mängd data, vilket innebär analytiskt och tekniskt arbete för att kunna ge stöd till beslut. Detta är en ny nyckelroll i Consat Telematics där ditt arbete kommer att vara nära kopplat till projektledarna i företaget. Du kommer tillhöra ett nära team som tillsammans arbetar parallellt med i pågående projekt. Genom din kompetens bidrar du till utvecklingen av Consat Telematics och deras kunder. Du arbetar med att utveckla metodik och teknik för avancerad analys samtidigt som du utvecklar och tillämpar detta. Här får du stora möjligheter till utveckling, både individuellt och tillsammans med företaget.
  • Hantera stora mängder data.
  • Ansvara för att ta fram olika typer av prognoser och optimering.
  • Stödja projektledarna i deras arbete
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning som Civilingenjör
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Erfarenhet som Data Analyst är meriterande
I rollen som Data Analyst är det viktigt att du är flexibel då du arbetar i en omväxlande miljö med ett högt tempo. Vidare ser vi att du är noggrann och har ett stort fokus på kvalitet. Vi ser även att du har en god förmåga att vårda samarbeten samt leva upp till behov och deadlines. Du motiveras av goda resultat och kan planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Partille
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Data Analyst, data, analys, projektledare, ITS, kollektivtrafik, besiktning, riskanalys, vägbyggnation, skadeutredning, utredning:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!