Controller / Ekonom

Controller / Ekonom

Har du några års erfarenhet som Controller och söker en roll där du har stor påverkan på ditt arbete? Trivs du i en dynamisk miljö som präglas av entreprenörsanda? Hos MATCHi tar du del av ett företag där varje anställd är en nyckelspelare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos MATCHi.

Om företagetMATCHi levererar roligare, enklare och mer lättillgänglig racketsport genom onlinebokning av banor. De erbjuder en helhetslösning för sina kunder där alltifrån bokning, inpassering och välkomstskärmar till hantering av belysning paketeras efter kunden behov. Med MATCHis app kan användarna boka banor och kurser i tennis, badminton, padel, squash eller bordtennis runt om i världen. Genom att vara modiga, fokuserade och samverkande med racketsportsvärlden har de ambitionen att utveckla racketsporten och göra den mer tillgänglig. Här hittar du ett företag som brinner för racketsport, folkhälsa, föreningsverksamhet och entreprenörskap. Lika mycket som de brinner för sporten, brinner de för sina anställda och det är viktigt för MATCHi att du trivs och får utrymme att utvecklas inom ditt kompetensområde. De är nu mitt i en tillväxtresa och söker dig som vill vara en del av den!

ArbetsuppgifterSom Controller tillgodoser du ledningsgrupp och VD med ekonomiska analyser och rapporter samt har en rådgivande funktion vid budget- och prognosarbete. Du kommer vid sidan av företagets ekonomiadministratör och VD ha kontakt med den byrå som hanterar löpande redovisning, lönehantering och bokslut vilket inkluderar månadsavstämningar. Du har en god dialog och arbetar nära VD och ekonomiadministratör för att arbetet med ekonomisk administration ska fortlöpa enligt plan. Vidare kvalitetssäkrar du de finansiella flödena, följer upp verksamhetens processer och uppdaterar KPIer. Arbetsuppgifterna är varierade och du arbetar med både operativa och strategiska ekonomifrågor där du är proaktiv och föreslår förbättringar. Din bakgrund och ditt intresse kommer att forma rollen och det finns möjligheter att utvecklas inom rollen och ta del av fler ansvarsområden.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning på högskolenivå inom relevant område, exempelvis ekonomi, redovisning, statistik, BI, affärsutveckling
  • Några års erfarenhet av en liknande roll inom redovisning och/eller analys
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av BI-verktyg
Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur och att prioritera rätt saker. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Samtidigt är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och data och du har en förmåga att tänka abstrakt och komplext inom det ekonomiska området. Du är mån om verksamheten du arbetar inom och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information
Start: Enligt överrenkommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenkommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, business controller, ekonom, redovisning, redovisningekonom, BI, analys, dataanalys, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!