Content marketing producer / Customer Success Manager till UClarity

Content marketing producer / Customer Success Manager till UClarity

Är du en kreativ och kommunikativ person som drivs av att skapa och sprida inspirerande information och engagemang via digitala kanaler? Hos Uclarity ges du möjlighet att arbeta innovativt och få använda dina kreativa idéer. Här får du möjlighet att arbeta fritt under eget ansvar samt möjlighet att forma och utveckla en ny roll inom företaget.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Uclarity.

Om företagetUclarity är ett entreprenörsdrivet konsultbolag och Nordens ledande rådgivare inom digitala kundmöten och digitalt arbetssätt. De strävar efter att göra det bättre för arbetstagaren på jobbet, oavsett vart det är. De skapar förutsättningarna för en tryggare, skönare och ett mer effektivt arbetsliv. Tekniken Uclarity arbetar med har alltid det mänskliga i fokus och appliceras på ett sätt som skapar en hållbar väg framåt för medarbetarna, miljön och verksamheten i stort hos deras kunder. Uclarity består idag av 25 medarbetare som arbetar från Stockholm, Göteborg och Malmö. Arbetskulturen präglas av frihet under ansvar samt nyfikenhet och strävan efter att veta mer, utveckling och öppenhet för nya tankar och idéer samt trygghet vilket innebär genuin välvilja och trygga medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som content marketing producer ansvarar du för Uclaritys contentproduktion med fokus att skapa material för att sprida kunskap och engagemang internt som externt. Detta innebär varierande uppgifter såsom att skapa blogginlägg, producera rörligt material som exempelvis film samt guider inom specialistområden till företagets digitala plattformar. Vidare ansvarar du för produktionsplanering samt koordinering, när och hur detta ska genomföras. Du arbetar även inom området 'user adoption' vilket innebär att du producerar och utvecklar nytt material samt optimerar befintligt material såsom användarguider, grafiska instruktionsfilmer och inspirationsfilmer. Det förekommer arbetsuppgifter som att ta fram storyboards, producera content där du involverar och tar hjälp av rätt kompetenser inom bolaget.
Här arbetar du affärsdrivet med förståelse för hur content och marknadsföring driver affärer. I rollen som content marketing producer tar du även ett ansvar för att följa upp kunder och se över kundnöjdheten. I detta hjälper du kunden att bli mer framgångsrika genom att identifiera nya möjligheter och förfrågningar via digitala kanaler.
Detta är en ny roll inom Uclarity och det finns stor möjlighet att vara med och forma samt utveckla denna roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom content och digital marknadsföring, plus om du kommer från en mindre marknadsavdelning alt marknadsbyrå
  • Vana av att arbeta med mediaproduktion, skapa eget content och skriva copy på både svenska och engelska
  • Erfarenhet av professionellt arbete med sociala medier och dess plattformar
  • Kunskap inom Google Adwords, LinkedIn, Instagram, Facebook
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att lyckas och trivas i denna roll ser vi att du är en kommunikativ person som inte har några problem att driva och initiera dialog med andra människor. Du uttrycker dig väl i tal och skrift då du ansvarar för företagets contentproduktion samt är involverad i digitala plattformar. Du uppskattar stort eget ansvar och tycker det är roligt och givande att driva dina egna projekt där du får chans att våga testa och uttrycka din kreativitet. Det faller sig naturligt för dig att parera flera projekt samtidigt och du stimuleras av att se ett resultat i arbetet. Här är du en "doer" och kan därmed ta beslut och handla med de medel du har.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg eller Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadsassistent, marknadskoordinator, content, content manager, content producer, information, marknadsförare, customer success manager, digital, mediaproduktion, copywriter
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!