Commercial Manager till Schenker Dedicated Services

Commercial Manager till Schenker Dedicated Services

Är du affärsdriven och relationsskapande? Har du en säljinriktad bakgrund inom logistik- och transportbranschen? Då tror vi att rollen som Commercial Manager kan vara rätt för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schenker Dedicated Services.

Om företagetSchenker Dedicated Services är en del av Schenkerkoncernen som erbjuder fjärdepartslogistiklösningar dedikerat mot några av företagets största kunder. De har verksamhet i Sverige och Tyskland och är totalt ca 180 anställda. Företagskulturen präglas av entreprenörskap och ett starkt kundfokus. Schenker Dedicated Services rekryterar nu en Commercial Manager som ska utveckla företagets största kundsamarbeten i Göteborg.

ArbetsuppgifterI rollen som Commercial Manager har du det kommersiella ansvaret för ett antal stora och viktiga kundsamarbeten inom fjärdepartslogistik. Din huvudsakliga uppgift är att förbättra och utveckla dessa samarbeten på främst strategisk och taktisk nivå. Tyngdpunkten i rollen ligger inom förvaltning och vårdande av befintliga samarbeten samtidigt som du arbetar aktivt med att förbättra dessa samarbeten och identifierar nya affärsmöjligheter som skapar tillväxt. Då Schenker Dedicated Services eftersträvar ett partnerskap med sina kunder blir din roll att hitta synergier och gynnsamma logistiklösningar utifrån kundens perspektiv. Som Commercial Manager arbetar du i nära samarbete med Branch Manager samt VD och du ingår i ledningsgruppen för Schenker Dedicated Services i Göteborg, som består av nio personer.

Formella krav
  • Mycket god erfarenhet från försäljning och utveckling av kundssamarbeten i transportbranschen samt avtalsförhandling i en internationell kontext
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från såväl kundperspektiv (ex. Supply Chain Manager/logistikansvarig) som leverantörsperspektiv (transportbranschen/4PL)
  • Du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska
  • Akademisk utbildning inom logistik, ekonomi eller annat relevant område är starkt meriterande
Vi tror att du är en affärsfokuserad och relationsskapande person och skicklig på att bygga relation och förtroende hos dina kunder. Du är kommunikativ och bra på att förstå och förmedla olika perspektiv för gynnsamma kundsamarbeten utifrån ett mål om ständig förbättring. Du tar på ett engagerat sätt ansvar för dina kundrelationer och driver målinriktat ditt arbete framåt mot resultat.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Tjänsten söks med CV och eventuellt ansökningsbrev på engelska. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Commercial Manager, KAM, Supply Chain Management, Key Account Management, sälj, försäljning, storkund, LLP, 4PL, fjärdepartslogistik, transport, logistik, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!