Cloud Developer / Software Developer

Cloud Developer / Software Developer

Har du erfarenhet utav webbutveckling och molnbaserade produkter? Har du dessutom ett brinnande intresse för framtidens teknik och ser dig själv arbeta i ett innovativt företag? På RTI skapar man nästa generations teknik. Ta möjligheten att utveckla din kompetens tillsammans med ett Medtech-bolag i framkant.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att RTI har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och RTI en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.
RTIs önskemål är att frågor och ansökan går via Bravura.

Om företagetRTI är ett världsledande bolag inom tillverkning utav kvalitetssäkring för diagnostisk radiologi. 1981 uppfann RTI de första Quality Assurance (QA) systemen för röntgeninstrument och sedan dess har innovation varit kärnan i företagets filosofi. RTIs produkter används av sjukhus, tillverkare, serviceföretag och myndigheter över hela världen. Här ingår du i R&D-teamet som arbetat från kontoret beläget i Mölndal och där du tillsammans med kollegor arbetar i projekt med RTIs kommande molnbaserade produkter.

ArbetsuppgifterI rollen som Cloud Developer arbetar du med att designa och implementera RTIs nya molnbaserade lösningar. Arbetet inkluderar alla delar i ett utvecklingsprojekt, från kravställning till färdig produkt. Du ingår i ett litet team i agila processe I denna roll får du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen utav och bidra till RTIs nästa generations IT-system

Formella krav
  • Högskoleutbildning med inriktning IT
  • Arbetslivserfarenhet av utveckling, frontend i javascript, typescript, C# och backend i SQL samt goda kunskaper i Microsoft Azure.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du trivs med att arbeta i olika projekt med dina kollegor där du visar upp en god samarbetsförmåga och har lätt för att se syftet med helheten framför den egna agendan. Du är kreativ i din problemlösningsförmåga och kommer ofta med nya idéer och infallsvinklar samt kvalitetsmedveten då du arbetar med många olika överlämningar i diverse projekt. Bredden i arbetsrollen och den prestigelösa miljön där alla hjälps åt och stöttar varandra är något du både tycker är utvecklande och uppskattat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Cloud, software, developer, utvecklare, mjukvaruutvecklare, mjukvara, moln, javascript, typescript, C#, SQL, Azure, GIT, REST API
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!