Clinical Trial Associate

Clinical Trial Associate

Har du en vetenskaplig utbildning och erfarenhet från läkemedelsbranschen? Är du därtill en noggrann person som trivs i mötet med andra? Albireo söker nu en Clinical Trial Associate till sitt team i Göteborg!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Albireo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Albireo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAlbireo AB är ett svenskt dotterbolag till Albireo Pharma, Inc. med huvudkontor i Boston, Massachusetts. Företaget fokuserar på utveckling och potentiell kommersialisering av läkemedel och ligger bakom ett antal läkemedel som finns tillgängliga på marknaden idag.

ArbetsuppgifterI rollen som Clinical Trial Associate jobbar du supporterande mot företagets Clinical Trial Managers. Du blir en del av avdelningen som internt kallas för Clinical Operations som tillsammans ansvarar för att de kliniska studierna startar och slutförs i tid och uppfyller alla krav. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att hjälpa till med att granska olika kliniska dokument, rapporter och data samt att se till att allt stämmer i systemen. Därtill är du behjälplig vid större möten och stöttar med olika uppgifter. Rollen är interaktiv då du har många kontaktytor samt ett nära samarbete med dina kollegor. Du får chans att vara med i hela processen från start till slut och utvecklingsmöjligheterna i rollen är goda på sikt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom biologi, bioteknik, kemi, farmaceutisk utbildning eller annat relevant naturvetenskapligt område
  • Erfarenhet från läkemedelsbranschen är mycket meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • God dator och systemvana
För att trivas i rollen är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda tid. Därtill är du noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Slutligen är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!