Chaufför / maskinförare med C-körkort till distrubition inom betong

Chaufför / maskinförare med C-körkort till distrubition inom betong

Trivs du med att arbeta självständigt och har du C-körkort samt YKB? Vi söker dig som vill arbeta i en av landets ledande leverantörer av material och tjänster inom bygg och anläggning.

Om företagetFöretaget är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. I deras tjänsteerbjudande ingår betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro vill de skapa helhetslösningar som gör kundens projekt lite enklare. Här är du en del av ett engagerat team på cirka 30 personer och får inledningsvis introduktion och handledning.

ArbetsuppgifterSom betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong till företagets kunder inom Göteborgsregionen samt att ha ansvar för betongbilens underhåll. Du arbetar över ett stort kontaktnät där du har kontakt med kollegor och kunder för att säkerställa att leveransen flyter på enligt planering. Du utgår ifrån depåerna som är belägna i Göteborg och leverans sker främst till centrala Göteborg.

Formella krav
  • C-körkort samt YKB
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av betong- eller byggbranschen är meriterande
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och har förmåga av att skapa goda relationer både internt och externt. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar med kunden i fokus. Vi tror att du ofta får höra att du är en person som man litar på och du är mån om att hålla löften, även i perioder då arbetsbelastningen är hög.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Chaufför, lastbilschaufför, betongbilschaufför, anläggningsmaskiner, entreprenad, bygg, anläggning, schakt, betong, heltid, C-körkort, YKB, svenska, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.