CAD-ritare / CAD-konstruktör / CAD

CAD-ritare / CAD-konstruktör / CAD

Har du en teknisk bakgrund och goda kunskaper i CAD? Hos Rz Riboverken blir du en del av en arbetsplats där du samarbetar med erfarna kollegor.

Om företagetRz Riboverken är ett plåtberedningsföretag som tillverkar allt från prototyper till serievolymer. De är en del av Rz-gruppen, som består av tretton mekaniska verkstäder, specialiserade på olika processer och metoder inom mekanik. Kunderna finns bland annat inom fordons-, flyg-, och rymdindustrin. Rz Riboverken har sin maskinpark i Högsbo. På Rz Riboverken värdesätter man samarbete, yrkesstolthet och professionalism.

ArbetsuppgifterSom CAD-ritare är du länken mellan kunden och operatörerna i verkstaden, där du är ansvarig för att förbereda ritningar och modeller i CAD samt att programmera detta för lasermaskinerna. Dessa har varierad svårighetsgrad, med utgångspunkt i kunds efterfrågan, där du också konsulterar och återkopplar förslag på tillvägagångsätt. Därtill måttsätter du detaljer och programmet för maskinerna samt administrerar ritningar och artikelnummer. När detta är klart tar operatörerna vid och maskinerna skär ut delarna från metallark. I rollen som CAD-ritare samarbetar du med tre erfarna kollegor, för att sätta förutsättningar för ditt självständiga arbete.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning inom teknik
  • Goda kunskaper i CAD
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du är en person som tar ansvar över ditt arbete och är duktig på att driva din del i arbetet framåt. Du känner en stolthet för det du gör och strävar efter att ge kunder professionell och bra service. Därmed ser du ett värde i att samarbeta med dina kollegor för att säkerställa en hög kvalité. Detta ger dig en bra grund att stå på vid situationer där du behöver agera snabbt på kundens förfrågan.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att RZ Riboverken AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och RZ Riboverken AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enlig överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enlig överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD-ritare, CAD-konstruktör, CAD-programmerare, CAD, AutoCAD, Revit, SolidWorks, CNC, verkstad, plåtberedning, laser, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.