CAD/BIM-konsult/ Infrastruktur / AutoCAD Civil 3D

CAD/BIM-konsult/ Infrastruktur / AutoCAD Civil 3D

Är du duktig på AutoCAD Civil 3D och vill konsultera företag i 3D-modellering? Hos Symetri erbjuds du att arbeta kundnära i en roll där du har stort inflytande över ditt eget arbete.

Om företagetSymetri hjälper innovativa företag inom bygg och tillverkande industri att optimera sina utvecklingsprocesser, förenkla datahanteringen och förbättra kvaliteten genom produkternas hela livscykel. Med mer än 300 medarbetare och 100 000 användare i norra Europa erbjuder de effektiv vägledning i allt från 3D-modellering och simulering till PLM (Product Lifecycle Management) och BIM (Building Information Modeling).

ArbetsuppgifterSom CAD/BIM-konsult har du ansvar över två huvudområden, där du håller kurstillfällen för Symetris kunder inom bygg och tillverkande industri samt konsulterar och vägleder kunder i Symetris produktportfölj i AutoCAD och deras egen produkt Naviate. Du arbetar i ett väletablerat team med andra konsulter som har samma roll som du. Du kommer även utföra arbetsuppgifter som berör kurssamordning och tekniskt säljstöd. Din tidigare erfarenhet och ambition kommer öppna upp möjligheten att även arbeta med verksamhetskonsultering. Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas och växa tillsammans med väletablerat företag som jobbar med teknik i framkant. Arbetet utgår från Symetris kontor i Mölndal och vid kurstillfällen kommer det ingå resor i arbetet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis samhällsbyggnad
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Kunskap i AutoCAD Civil 3D
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill är du mån om gruppens bästa och att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vi tror att du uppskattar att skapa god kontakt med kunder och kursdeltagare. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge ett gott bemötande. Vidare är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat både i små och stora grupper.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Symetri. Bravura och Symetris önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura.

Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utbildningkonsult, projektör, tekniskt säljstöd, teknisk support, infrastruktur, VA-projektör, landskapsprojektör, BIM, AutoCAD Civil 3D, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.