Byggnadsingenjör / Konstruktion / CAD

Byggnadsingenjör / Konstruktion / CAD

Brinner du för byggteknik och lockas av att arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Här erbjuds du en bred roll på ett företag som värdesätter god sammanhållning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Epsilon Byggkonsult.

Om företagetEpsilon Byggkonsult grundades år 1988 och har sedan dess bedrivit sin verksamhet inom byggkonstruktion och byggadministration. Med kontor i Göteborg, Jönköping och Mariestad erbjuder Epsilon Byggkonsult både en bredd och spetskompetens inom byggteknik för att möta kunders önskemål. För Epsilon Byggkonsult är engagemang och kvalité ledorden och de strävar efter att ge sina kunder bästa möjliga service.

ArbetsuppgifterSom byggnadsingenjör arbetar du i projektform med alla typer av uppdrag inom huskonstruktioner. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att kundernas önskemål blir mötta och du arbetar oftast i flertalet projekt parallellt. Hos Epsilon Byggkonsult värdesätts en bred kunskap, varpå du ansvarar för både konstruktionsuppdrag, beräkningar och projektplanering samt kontakt med kund. Arbetet utförs i Autodesk Revit och du skapar konstruktionshandlingar med hjälp av 3D-modellering. Utöver Autodesk Revit använder du Mathcad för beräkningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som byggnadsingenjör eller konstruktör
  • Högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller civilingenjörsutbildning
  • Kunskaper i CAD, meriterande med kunskaper i 3D-modellering
  • Mycket goda kunskaper i svenska
Vi tror att du som söker brinner för ditt område. Du trivs i en bred roll där du får möjlighet att samarbeta med dina kollegor. Som person tror vi att du har lätt för att anpassa sig till andras åsikter, lätt för att se gruppen och syftet med helheten samt har en öppenhet för förändring och ser inga problem med att hjälpa och stödja kollegor i de områden som behövs. I ditt arbete är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, vilket är något du lägger stor vikt vid att leva upp till.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bygg, tekniker, byggingenjör, byggnadsingenjör, byggnationer, ingenjör, hus, konsult, konstruktion, CAD, MathCAD, Revit, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!