Butikssäljare till Bräutigams i Haga

Butikssäljare till Bräutigams i Haga

Är du en kommunikativ person som gillar mötet med nya människor? Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning eller service.

Om företagetBräutigams tillverkar handgjorda chokladpraliner och marsipan och har varit aktiva i över 140 år. Företaget är känt för sin anrika historia och högkvalitativa produkter. Juletid är den mest hektiska perioden för företaget där produktion och försäljning stiger avsevärt. Företaget har två butiker, en i Fjärås och en i Haga där denna tjänst är placerad. Bräutigams närvarar även på olika julmarknader och events.

ArbetsuppgifterI detta uppdrag arbetar du i företagets butik i Haga i centrala Göteborg. Din roll är att sälja och marknadsföra företagets produkter och ta kontakt med besökare. Du kommer erbjuda provsmakning till kunder och besökare samt informera om produkterna. Detta är ett konsultuppdrag där du under en månad stöttar upp under julförsäljningen.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service och/eller försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en social och utåtriktad roll samt tycker om att leverera en god service. Du har förmågan att strukturera och driva ditt arbete självständigt och har en fallenhet för att etablera kontakt med nya människor. Vidare trivs du i en händelserik miljö med högt tempo och du tar gärna egna initiativ i din arbetsroll.

Övrig information
Period: 26/11 - 30/12
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, säljare, butik, service, handels, jul, marknad, event
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.