Butiksmedarbetare / deltid

Butiksmedarbetare / deltid

Vill du ha ett meriterande deltidsjobb med flexibla arbetstider? Har du tidigare erfarenhet av service och tycker om att skapa nöjda kunder?

Om företagetElektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist med fler än hundra års erfarenhet. De marknadsför och säljer elmaterial och utrustning inom elkraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

ArbetsuppgifterI rollen som butiksmedarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i butiken. Dessa består bland annat av att ta du tar emot gods, packar upp varor, exponerar i butiken, arbetar med försäljning och besvarar frågor om sortimentet. I rollen ingår även kassarbete samt inventering. Som butiksmedarbetare arbetar du i Elektroskandias butik i Hisings Backa. Tjänsten är på 50 %.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att trivas i denna roll är du en person som trivs med daglig kundkontakt och som värdesätter kundens upplevelse och mottagande i butiken. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och det är viktigt för dig att avsluta det du påbörjat. Du har ett strukturerat arbetssätt och du är bra på att följa upp det du och dina kollegor kommit överens om.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butik, butiksmedarbetare, sälj, försäljning, deltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.