Business Controller / Controller / Interim

Business Controller / Controller / Interim

Har du erfarenhet som Business Controller i en global verksamhet? Vi söker dig som är tillgänglig omgående och vill bidra med dina erfarenheter i ett väletablerat logistikföretag .

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som varar till januari 2022. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget, alternativt anställd som underkonsult.

Om företagetFöretaget är en global koncern som erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Företaget har ca 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i landet. De arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhet- och mångfaldsfrågor och uppmuntrar och stödjer alla medarbetare i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. De söker nu en Business Controller för ett interimsuppdrag med start omgående.

ArbetsuppgifterI rollen som Business Controller kommer du att ansvara för Function Cost Controlling och Investment Controlling för ett antal bolag inom koncernen. Majoriteten av din tid lägger du inom investeringar och arbetar tätt mot huvudkontoret i Tyskland för rapportering och delge den information som behövs. Utöver dina löpande uppgifter kommer du under hösten även driva budgetprocesserna för stabsfunktionerna och investeringsarbetet.

Du kommer att introduceras i dina uppgifter inför sommaren och därefter arbeta självständigt med stöttning från övriga controllers inom bolaget som består av 11 personer. Du kan välja att arbeta hemifrån eller från företagets lokaler.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av Business Controlling, gärna från större, globalt företag
  • Mycket god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Du är en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och har förmågan att hantera komplexa samband inom det ekonomiska området. I rollen som Business Controller pratar du med många intressenter dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: controller, business controller, function cost, investment controlling, ekonomi, interim, konsult, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!