Backend-utvecklare / Fullstack / Systemutvecklare

Backend-utvecklare / Fullstack / Systemutvecklare

Är du en Backend-utvecklare som motiveras av kompetensutveckling och med ambition att vara bäst på det du gör? Vill du arbeta i skräddarsydda uppdrag utifrån dina intressen och kunskaper? Vi söker dig till ett IT-konsultbolag som har utnämnts till en utav Sveriges bästa arbetsgivare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetBravura söker en Backend-utvecklare till IT-konsultbolag i Göteborg

ArbetsuppgifterI rollen som backend-utvecklare arbetar du med uppdrag hos kunder som är formade utifrån dina kompetenser och dina intresseområden. I de projekt som är igång just nu är det fokus på bland annat moln-plattformar, NoSQL-databas och scripting. Uppdragen är hos mindre och större kundföretag inom branscher som finans, spel och handel. Här ingår du i ett team med cirka 30 medarbetare och har en bred kontaktyta med olika roller internt och externt. På sikt finns möjlighet att bredda till att arbeta med hela teknikstacken.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, gärna med inriktning systemutveckling
  • Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av Java, .NET, C# och Kotlin samt har arbetat med molntjänster, exempelvis React eller AWS
  • Du talar och förstår både svenska och engelska
  • Meriterande för tjänsten är kunskaper inom JVM (Java Virtual Machine)
För att vara framgångsrik i rollen som utvecklare hos företaget är du noggrann i ditt arbete och du värdesätter hög kvalité i det du utför. Miljön är öppen och kommunikationen är rak i en platt organisation där din förmåga att bidra till lösningar och utvecklingsdiskussioner är högt värderad i teamet. För att trivas är du en lagspelare med god samarbetsförmåga och är intresserad av att förstå och hjälpa andra, både i samarbete med kollegor och kunder. Vidare har du ett strukturerat tillvägagångssätt och känner stort ansvar för de uppdrag du åtar dig. Du söker aktivt nya utmaningar och har höga mål uppsatta mål för din kompetensutveckling.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Backend, fullstack, konsult, systemutvecklare, Java, Javascript, .NET, C#, Kotlin, JVM, React, clean code, AWS
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!