Automationsingenjör / projektledare / PLC-programmerare

Automationsingenjör / projektledare / PLC-programmerare

Är du automationsingenjör eller har ett stort intresse och fallenhet för el och automation? Vill du kombinera dina tekniska kunskaper med projektledning? Här erbjuds du att i hög grad påverka ditt eget arbete och att vara en viktig del i företagets tillväxtresa.

Om företagetBema Elautomatik AB levererar helhetslösningar från projektering och tillverkning till driftsättning och service inom kylindustrianläggningar och processautomation. Upptagningsområdet är Skandinavien med kunder inom flera olika branscher och industrier. Bemas kontor och verkstad är beläget i nya lokaler i Göteborg med ett team om tio medarbetare. Här finns gedigen kompetens och ett driv att ligga i framkant när det gäller tekniska lösningar. Nu ska Bema ta nästa steg i sin tillväxtresa där du blir en nyckelperson med möjlighet till gedigen kompetensutveckling och att arbeta med stort eget ansvar där du växer tillsammans med företaget.

ArbetsuppgifterSom automationsingenjör arbetar du med programmering av PLC- och HMI-system samt driftsättning av företagets produkter. Där till ansvarar du för att leda projekten från beställning, planering, kalkylering till leverans och driftsättning på plats hos kunder. Du har en nära dialog och samarbete med dina kunder och kollegor i andra funktioner för att skapa lösningar där du testkör anläggningarna och ser till att leveransen håller högsta möjliga kvalitet. Du utgår ifrån kontoret i Göteborg och reser till dina kunder i Skandinavien, främst i Sverige.

Formella krav
  • Erfarenhet av programmering i Siemens och Mitsubishi PLC- och HMI produkter och system
  • Erfarenhet av driftsättning av industrianläggning
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska såväl som på engelska
  • Det är meriterande med högskoleutbildning inom automationsteknik, styr- och reglerteknik eller kylteknik samt kunskaper inom överordnade syr- och övervakningssystem
Då du kommer att ha ett övergripande ansvar för projekten har du förmåga att skapa struktur och hålla tidsramar. Du trivs med att driva ditt arbete framåt samt är bekväm med att fatta egna beslut, även om du saknar information. För att vara framgångsrik i rollen har du en lösningsfokuserad inställning och motiveras av att hjälpa såväl kunder som kollegor och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har förmåga att anpassa ditt sätt att bemöta andra människor och perspektiv.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: PLC, el, automation, automationsingenjör, elkraft, elkraftsingenjör, HMI, automation engineer, projektledare, konstruktion, programmering, PLC-programmering, Siemens, industri, processautomation, kylanläggning, kylteknik, heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.