Arbetsledare / Ställföreträdande chef till företag inom transportbranschen

Arbetsledare / Ställföreträdande chef till företag inom transportbranschen

Har du ett stort tekniskt intresse och motiveras av att leda andra? Efterfrågar du ett arbete som både inkluderar praktiska och administrativa uppgifter?

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget är en ledande tjänsteleverantör inom service och uthyrning av transportutrustning för exempelvis trailers. De finns i 17 olika länder i Europa och Nordamerika med huvudkontor i Amsterdam. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg och på plats i Göteborg finns idag tre verkstäder. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledare på en av företagets tre verkstäder i Göteborg kommer du att ha en nyckelfunktion i den dagliga driften. Du kommer dels att arbeta med verkstadsadministration vilket exempelvis innebär att skapa samt att följa upp arbetsordrar. Du är också ute i verkstaden för att stötta och arbetsleda mekanikerna i deras dagliga arbete, i dagsläget är de totalt 25 mekaniker. Tjänsten innebär även daglig dialog med kunder via mail och telefon där du också tar emot kunder som kommer in till verkstaden för att hämta eller lämna sin trailer.

Formella krav
  • Avslutad teknisk utbildning, lägst på gymnasienivå
  • Arbetslivserfarenhet inom ett teknisk område
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska
  • God datorvana
  • B-körkort
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom trailer-/lastbilsbranschen eller som mekaniker, avslutad mekanikutbildning, körkort för lastbil och/eller släp samt ledarerfarenheter
För att trivas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du lockas av att få utvecklas som ledare. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att det du tagit dig ann blir slutfört i tid. Därtill har du en förmåga att fatta egna beslut och är duktig på att planera ditt arbeta för att hela tiden ha ett nästa steg. Vi tror vidare att du som söker är nyfiken som person och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och har nära dialog med andra kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, mekaniker, mekanik, trailer, lastbil, transport, flotta, verkstad, chef, ledare, arbetsledare, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.