Arbetsledare / Kundsamordnare / Städtjänster

Arbetsledare / Kundsamordnare / Städtjänster

Har du erfarenhet av arbetsledning? Trivs du med nära kundkontakt i en dynamisk roll? Hos Städalliansen erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar, god gemenskap och möjligheter till utveckling, där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Städalliansen.

Om företagetStädalliansen erbjuder professionell städning för privatpersoner och företag med målsättningen att erbjuda bra tjänster, till sjysta villkor och rimliga priser. De erbjuder allt från hemstädning och flyttjänster för privatpersoner, kontors- och butiksstäd till leverans av fruktkorgar och kaffemaskiner hos företag. Städalliansen grundades 2013 och har sedan dess etablerat verksamhet i Göteborg, Kungsbacka, Norrköping och Karlstad. Städalliansen arbetar aktivt med att leverera smarta, effektiva lösningar ur ett hållbarhetsperspektiv. Till verksamheten i Göteborg söker de nu en medarbetare till en arbetsledande roll med mycket kundkontakt.

ArbetsuppgifterSom arbetsledare är du ansvarig för att etablera kontakt med nya kunder och kvalitetssäkring av företagets tjänster samtidigt som du är länken mellan Städalliansens kunder och personal. Din arbetsdag fördelas mellan arbete tillsammans med personal i drift, uppföljning av utförda städuppdrag där du säkerställer att tjänsterna är utförda enligt uppsatta protokoll samt presentationsmöten med nya privat- eller företagskunder. Arbetet byggs på att du är delaktighet i arbetet ute hos kund för att för att se till att alla inom arbetsgruppen arbetar med samma metodik och för att hitta eventuella nya behov hos kunden. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter för att ta större kundansvar.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet av en roll där arbetsledning och kundkontakt varit en del av arbetet, gärna inom service eller närliggande bransch
  • Starkt meriterande med branscherfarenhet
  • God system- och datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort
Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får leda andra samtidigt som du får dela med dig av din kunskap till andra. Du trivs med att prata med andra människor och motiveras av nöjda kunder. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, teamlead, kundsamordnare, kundkontakt, kundkoordinering, städtjänster, flyttjänst, lokalvård, golvvård, service, Heltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!