Arbetsledande svetsare till väletablerat företag

Arbetsledande svetsare till väletablerat företag

Är du erfaren inom svetsning och vill vara med och bygga upp en ny verksamhet? Då har du chansen här!

Om företagetFöretaget är en väletablerad aktör inom energilösningar med verksamhet i såväl Sverige som internationellt. Företagsklimatet präglas av korta beslutsvägar, en platt organisationsstruktur och öppna dörrar. Hållbarhet genomsyrar hela verksamheten med målet att göra så lite avtryck på miljön som möjligt och öka den globala livskvaliteten.

ArbetsuppgifterI rollen som arbetsledande svetsare kommer du arbeta med installation och service av fjärrvärmeanläggningar. Anläggningarna delmonteras i den egna verkstaden och slutmonteras på plats ute hos kund. Dessa installationer innebär svetsning, montage, håltagning och heta arbeten. Du planerar självständigt dina jobb och du har tillgång till en servicebil. Då företaget befinner sig i ett expansivt skede i Göteborgsregionen kommer du också att vara med i uppbyggandet av ett helt nytt team av montörer som du kommer att ha ett arbetsledande ansvar för.

Formella krav
  • Bakgrund inom svets, montage eller VVS
  • Goda svetskunskaper
  • Körkort B
  • Meriterande: truckkort, praktisk gymnasieutbildning
För att trivas i rollen tror vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Du löser de eventuella problem och utmaningar som uppstår och kan fatta egna beslut. Vidare känner du dig trygg i de flesta sociala sammanhang och är bra på att samarbeta med personer i din omgivning. Du har ett intresse för ledarskap och tycker om att bidra med dina kunskaper.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: svetsare, svetsmontör, montör, arbetsledare, teamledare, ledande montör, ledande svetsare, gruppledare, svets, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.