Affärssystemkonsult / IT-tekniker

Affärssystemkonsult / IT-tekniker

Har du erfarenhet inom IT och vill driva konsultativa dialoger med kunder? Lockas du av att ta fram lösningar och implementera dessa utifrån kunders situation? Pector erbjuder dig en variationsrik roll där du är del av en kultur som bygger på genuint teamarbete.

Om företagetPector är ett konsultbolag där deras roll gentemot kunden varierar från projektledare och utbildare till rådgivare. Pector värdesätter att bibehålla en hög kompetensnivå varpå samtliga konsulter kontinuerligt får möjligheten att genomgå utbildningar ledda av Visma. Pector stödjer kunders affärsprocesser med effektiva informationssystem och har sedan 2006 arbetat med affärssystem från Visma, andra produkter relaterade till Visma samt egenutvecklade produkter. Som affärsystemkonsult hos Pector får du ta del av en trygg och stabil verksamhet samt ett team som präglas av stark gemenskap och en positiv företagskultur.

ArbetsuppgifterI rollen som affärssystemkonsult ingår du i ett team med kollegor i samma roll som du. Ni hjälper era kunder att omforma och skräddarsy systemlösningar utifrån deras specifika behov och önskemål. I teamet ansvarar ni för olika områden och kan på så sätt skräddarsy Visma Business utifrån kundens behov, detta främst inom logistikflöden. Utifrån dialog med kund ansvarar du för att implementera och integrera Visma Business med andra system i kundens verksamhet. Vidare arbetar du med installationer och uppgraderingar i systemet. Dina kunder är medelstora och stora företag i Göteborg.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datateknik eller liknande
  • Arbetslivserfarenhet inom IT, exempelvis som IT-tekniker
  • Erfarenhet av kundkontakt alternativt kundansvar
  • Erfarenhet av affärssystem, meriterande med erfarenhet av Visma Business
  • Svenska och engelska flytande i tal såväl som skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
Vi tror att du som söker är van vid att skapa din egen struktur och att följa den. Vidare är du en person som tar ansvar för dina uppgifter och säkerställer att det du levererar håller en hög kvalitet, där du motiveras av att sätta igång projekt. Ditt tillvägagångssätt är lösningsorienterat, vilket märks genom att du trivs med att analysera mer komplexa uppgifter och på ett proaktivt sätt identifierar lösningar. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och att du anstränger dig för att leverera lösningar till kund.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Pector.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: It-tekniker, IT-support, affärssystem, systemansvarig, systemförvaltare, SQL, AD, integrationer, installationer, Visma Business, Navision, Agresso, Jeeves, Pyramid, , systemvetenskap, IT, inköp, lagerhantering, lagerstyrning, logistik, super user, konsult, B2B, kundansvar, affärsystemkonsult, verksamhetskonsult, applikationskonsult, heltid, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.