Administratör till ledande globalt hygien- och hälsobolag / Start omgående

Administratör till ledande globalt hygien- och hälsobolag / Start omgående

Trivs du i en administrativ roll där du får ta stort eget ansvar? Är du därtill en ordningsam och noggrann person som uppskattar att arbeta i system? Då kanske den här tjänsten är något för dig!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fram till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetFöretaget är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Försäljningen sker i cirka 150 länder och har omkring 47 000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Stockholm, där denna tjänst är placerad på kontoret i Mölndal. Vi berättar mer om företaget vid en första kontakt under rekryteringsprocessen.

ArbetsuppgifterSom administratör agerar du kontaktyta mellan företagets äldre system och det nya som implementerats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att kontinuerligt kopiera data gällande kund och konsumentklagomål från deras gamla SAP system till det nya. Här blir du en del av ett team på 4 personer och ni har ett nära samarbete i det dagliga arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration
  • Mycket goda engelska kunskaper, i både tal och skrift
  • God dator och systemvana
För att trivas i rollen är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!