Administratör / Systemansvarig / Masterdata

Administratör / Systemansvarig / Masterdata

Har du erfarenhet av att arbeta i flera olika system och trivs i en administrativ roll? Är du noggrann och trivs i en roll där du får ta ansvar? Vi söker dig som vill arbeta som administratör hos Schenker AB!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schenker.

Om företagetSchenker är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Tjänsten är placerad på deras kontor i centrala Göteborg. De söker nu dig som vill bidra till effektiva logistiska flöden och nöjda kunder. Som logistikadministratör blir du en del av ett team som präglas av nära samarbete och god gemenskap.

ArbetsuppgifterSom administratör för masterdata ansvarar du för att administrera leverantörer och kunder i Schenkers interna system. Du arbetar i flertalet olika system där du administrerar och uppdaterar information. Utöver att administrera nya kunder i systemen säkerställer du att befintlig information är korrekt och uppdaterar denna löpande. Du har en central roll i företaget, där du besvarar inkommande frågor från interna avdelningar rörande information om kunder. Majoriteten av kommunikationen sker via mail. Utöver detta deltar du i förbättringsarbete kring rutiner och arbetssätt för att säkerställa att informationen i systemen är korrekt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare administrativ arbetslivserfarenhet
  • Mycket god dator- och systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska
  • Meriterande med kunskap i SAP eller andra affärssystem
Vi söker dig som motiveras av att få sätta igång projekt och som av egen kraft driver igång nya projekt. Du kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. För att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för att samarbeta med andra människor. Vidare har du förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete samt att prioritera rätt saker.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Masterdata, Excel, logistik, systemadministratör, system, SAP, affärssystem, service, support, administration, Göteborg.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!