Administratör / Logistik / Extrajobb / Deltid / Student

Administratör / Logistik / Extrajobb / Deltid / Student

Vill du ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Lockas du av att arbeta administrativt och att tillhöra ett team med god sammanhållning? Vi söker dig till en tjänst som dataadministratör till ett stort företag i centrala Göteborg.

Om företagetBravura söker för en kunds räkning medarbetare inom administration. Vårt kundföretag verkar i en teknisk bransch och är en aktör i framkant inom sitt område. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Denna tjänsts omfattning är från cirka 30 till 50 %, vilket motsvarar från 12 till 20 timmar i veckan. Omfattningen samt schemat anpassas efter dina möjligheter att arbeta. Det finns även en flexibilitet kring hur du lägger upp dina arbetspass veckovis, där du kan arbeta mer vissa veckor och mindre andra. Denna tjänst passar dig som studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Detta är ett konsultuppdrag och en del av vår personaluthyrning. Detta innebär att du arbetar som konsult via Bravura under ditt uppdrag. Konsultuppdraget sträcker sig fram till sommaren med mycket god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom dataadministratör tillhör du ett team som ansvarar för logistikflödet av hårdvaruprodukter. Din roll är att administrera och korrigera orders i syfte att säkerställa en effektiv och korrekt process. Du arbetar i Excel samt i flertalet olika system och du får därmed möjligheten att utveckla din systemvana. Du kommer även arbeta med att ta fram rapporter baserat på olika data. När du kommit in i rollen finns möjligheten att vidareutbildas och lära dig nya arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett team med god sammanhållning och mycket kompetens inom logistik och administration.

Formella krav
  • Du är studerande och tar examen tidigast våren 2020 alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Du har god datorvana och kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem ses som starkt meriterande
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll som kräver god struktur och en förmåga att prioritera. Du arbetar gärna i team och du ställer frågor till dina kollegor när du upplever att du behöver hjälp för att komma vidare. Att arbeta i en händelserik miljö ser du som motiverande och du har förmågan att ta till dig förändrade direktiv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid som varar i minst 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Under januari önskvärt
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dataadministratör, administratör, administration, student, extrajobb, sommarjobb, ordersupport, orderadministration, orderhantering, konsult, deltid, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.