Administratör / Kundservice / Administration

Administratör / Kundservice / Administration

Vill du arbeta i en kommunikativ och administrativ roll? Lockas du av en varierad arbetsdag och vill du vara en del av ett familjärt företag? Vi söker dig till en tjänst som administratör för Aqua Barn.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aqua Barn.

Om företagetAqua Barn är Göteborgs största privata simskola och har bedrivit verksamhet i över 15 år. Verksamheten bedrivs i dag på 11 stycken anläggningar runt om i Göteborg. Aqua Barn erbjuder simundervisning för barn mellan 3 månader och 9 år och är godkända av Svenska babysimförbundet. Företaget präglas av hög kvalitet och service, där de arbetar med ständig utveckling och förbättring av verksamheten. Aqua Barn erbjuder sin personal löpande utbildningar för att säkerställa hög nivå på kvalitet och service. Aqua Barn utökar och söker nu dig som vill vara med på deras resa framåt i en tjänst som administratör.

ArbetsuppgifterSom administratör ingår du i ett team av fem personer som arbetar med Aqua Barns kursutbud, kundservice och kursplanering. Du supporterar företagets kunder, både per telefon och mail där planering, bokning och kundservice är delar av dina arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som präglas av god sammanhållning och som arbetar som ett lag för att skapa nöjda kunder och en effektiv administration. På Aqua Barn erbjuds en gedigen introduktion samt möjligheten att vara med och påverka i din yrkesroll, där du uppmuntras att ta egna initiativ till att utveckla verksamheten och processerna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice
  • Du har god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du samarbetar med andra. Du är noggrann, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs att arbeta i en social och dynamisk roll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundtjänst, administration, dokumentation, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.