Administratör / Backoffic till snabbväxande investmentbolag

Administratör / Backoffic till snabbväxande investmentbolag

Vill du arbeta på ett spännande bolag där ingen dag är den andra lik? Lockas du av att utvecklas inom ekonomi och administration? Här erbjuds du en varierande roll med frihet under ansvar.

Om företagetCBC Investment Group startade år 2009 med målet att tillgodose alternativa finansieringslösningar för bolag, genom att bilda en grupp av investerare, villiga att gå in som delägare i nystartade företag med potential. CBC Investment Group investerar, förvaltar och utvecklar företag. Deras vision är att skapa investeringsmöjligheter för alla på finansmarknaden, små som stora bolag samt att bidra med kapital till projekt och företag som befinner sig utvecklingsfasen. Idag har CBC Investment Group vuxit och blivit en av nordens snabbast växande digitala plattform för tillväxtinvesteringar. CBC Investment Group har sitt säte i Göteborg med 17 medarbetare.

Detta är en heltidstjänst men med möjlighet till deltid om 70% där du arbetar mellan kl. 9:00-17:00 måndag till torsdag och är ledig på fredagar. Tjänsten är ett vikariat fram till 31e mars 2021.

ArbetsuppgifterI den här rollen får du möjlighet att arbeta inom flera olika områden. Du stöttar säljavdelningen med administrativt arbetet där dina huvudsakliga uppgifter består av att hantera inkommande betalningar, ordersedlar, utformning av mailutskick samt sammanställning av kontaktlistor. Du koordinerar också förberedelser inför bolagsstämmor och kundbesök. Vidare ansvarar du för telefonväxeln där de främsta samtalen kommer från investerare som har frågor kring bolag de investerat i samt överlåtelser av aktier. Utöver inkommande betalningar arbetar du även med andra ekonomirelaterade uppgifter där du har kontakt med banker vid uppstart av nya bolag samt för aktieböcker. Ingen vecka är den andra lik och dina arbetsuppgifter varierar beroende på var i säljcykeln bolagen befinner sig.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete och/eller ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Vi tror att du som söker är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. För att trivas i rollen ser vi att du är en person som trivs med ett högre arbetstempo och ser möjligheter i förändringar. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, samtidigt som du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioriterar rätt saker.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos CBC Investment Group.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, administration, backoffice, Excel, aktier, bolag, investera, startup, ekonomi, bokföring, utlägg, bolagsstämma, deltid, Göteborg, CBC Investment Group
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.