Accounts Payable Assistant / Ekonomiassistent till Essity

Accounts Payable Assistant / Ekonomiassistent till Essity

Har du grundläggande kunskaper inom ekonomi och ett öga för detaljer? Är du nyfiken som person och har en hög ambitionsnivå med vilja att alltid prestera på topp? Här erbjuds du möjligheten att få bli en del av Essitys sammansvetsade ekonomiteam!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetEssity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Du kommer att sitta stationerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent har du ansvar för företagets nordiska bolags fakturahantering. Du tar emot inkommande fakturor där du säkerställer korrekthet och kvalité innan du konterar och registrerar dem i företagets system. Vidare säkerställer du att leverantörsfakturorna betalas i rätt tid samt kontrollerar och hanterar de påminnelser som inkommer. Du vidtar åtgärder som krävs för att slutföra processen i tid och har kontakt med både interna och externa parter. Därtill arbetar du dagligen med automatisering av leverantörsfakturor, både fakturor och rapporter. Redovisning och administration av inkommande leverantörsfakturor görs i Essitys fakturaportal samt uppföljning av leverantörsreskontran i SAP.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • God data- och systemvana, kunskap i SAP är meriterande
  • Flytande kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift
Som person tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomiassistent, ekonomi, assistent, redovisning, löpande redovisning, redovisningsassistent, reskontra, leverantörsreskontra, kundreskontra, bokföring, löpande bokföring, månadsbokslut, fakturahantering, utlägg, Accounts Payable, Assistant, Accounting, heltid, Mölndal, Göteborg, Essity.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!