Account Manager till Forenom

Account Manager till Forenom

Vill du ta nästa kliv i din karriär och utvecklas inom försäljning? Vill du dessutom arbeta hos Nordens ledande aktör inom möblerade lägenheter med stark inriktning på företagskunder då är detta ett jobb för dig. Hos Forenom får du möjlighet till personlig utveckling och jobba med spännande kunder.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Forenom.

Om företagetForenom är idag Nordens ledande aktör inom möblerade lägenheter med stark inriktning på företagskunder. Företaget erbjuder över 7800 möblerade lägenheter såväl som rum i lägenhetshotell och vandrarhem i Skandinavien och norra Europa och tar emot över 200 000 gäster varje år. På Forenom jobbar idag 400 anställda varav 60 är placerade i Sverige.

Vilka är Forenom:
Forenom utmanar sig själva, normer och branschen. Företaget är ett team av passionerade, kreativa och engagerade människor som inte räds hårt arbete. Träffa Forenom här: https://www.youtube.com/watch?v=Ab001XY7MwQ
Deras kärnvärden representerar kurage, 100-procentigt öppet sinne och det faktum att de åstadkommer mer tillsammans. Forenom anser att de är bättre tillsammans och att de inspirerar varandra till att uppnå det bästa möjliga.

ArbetsuppgifterSom Account manager hos Forenom arbetar du aktivt med B2B-försäljning, du får en spännande portfölj av produkter och tjänster bestående av fullt möblerade lägenheter, lägenhetshotell och hostel. Du jobbar mot en bred och varierande kundgrupp. Arbetet sträcker sig från att boka möten med kund, göra behovsanalys, offertgivning, avslut och uppföljningar, till att ansvara för att skapa kund- och försäljningsplaner, arbeta aktivt för att upprätthålla, utveckla samt utöka samarbeten och kontaktnät. Kommunikation sker via telefon, digitalt och på plats då du exempelvis har visningar i lägenheterna. Du arbetar mot tydliga mål som är kopplade till kundaktivitet och affärsmöjligheter. I rollen arbetar du självständigt men har även samarbeten med ditt team och du rapporterar och följer upp dina mål tillsammans med säljchef.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasiekompetens som lägst utbildningsnivå
  • Minst 2 års erfarenhet inom försäljning
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
  • Körkort B
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande
  • Vana i Salesforce eller liknande CRM-system är meriterande
För rollen som Account Manager söker vi dig som tar stort ägandeskap för dina uppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har även förmåga att strukturera och prioritera rätt. Då du i rollen arbetar efter uppsatta mål är det viktigt att du som person är resultatfokuserad, där du motiveras av att nå mål och ständigt arbetar för att utvecklas. Därtill söker du efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och har lätt för att komma med nya idéer och infallsvinklar. Slutligen strävar du alltid efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och sätter alltid kunden i fokus.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du har möjlighet att utgå ifrån kontor i Stockholm eller Göteborg
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, säljare, försäljning, Account Executive, Sales Executive, sales, business developer, Stockholm, B2B, Forenom, heltid, Stockholm, sälj, merförsäljning, samarbete, partnerskap, kundrelation, kund, affär, budget, fastighet, fastighetsbranschen
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!