.Net utvecklare / C# / backend / fullstack

.Net utvecklare / C# / backend / fullstack

Har du ett brinnande intresse för programmering och vill vara med och utveckla framtidens IT-system och applikationer? Vill du jobba på ett stabilt företag med korta beslutsvägar? På TSI får möjlighet att utveckla både din kompetens och som person.

Om företagetTSI är en helhetsleverantör av IT-tjänster och hjälper bland annat sina kunder med att effektivisera processer från order till betalning med företagets egenutvecklade integrationslösningar. Företaget startades 2007 och har sedan starten utvecklat både tjänster och stora kundsamarbeten. På kontoret i Mölndal tillhör du utvecklarteamet och arbetar nära VD och andra funktioner internt för att tillsammans skapa bästa lösningarna för era kunder. Organisationskulturen präglas av engagemang för personlig såväl som teknisk utveckling. Du ges här möjlighet till stor frihet under ansvar och att ha en nyckelroll i företagets fortsatta framgångsresa.

ArbetsuppgifterI rollen som .Net utvecklare arbetar du huvudsakligen med att implementera TSI:s egenutvecklade lösning ScanIT för nya kunder samt förvaltningsarbete för befintliga kunder. Du ingår i ett utvecklarteam och ansvarar för backend utveckling med möjlighet att även arbeta fullstack samt med databasutveckling. En stor del av ditt arbete innebär att skapa kundanpassade lösningar och att våga tänka utanför boxen. Teamet arbetar scrum-baserat och driver 2-4 integrationsprojekt parallellt. Förutom att du arbetar kundnära i de projekt där du är involverad, har du också ett nära samarbete med säljteam och projektledare internt. Du få inledningsvis introduktion till rollen och TSI:s produktlösningar för att efterhand arbeta med stor frihet under ansvar där kunden är i fokus.

Rollen innefattar:
  • Backend utveckling i .NET #C
  • Utveckling av nya innovativa lösningar och produkter
  • Stor frihet att utveckla dig och ditt arbete enligt dina önskemål
Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från utveckling inom .NET och API
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande är kunskaper i frontend .Net, MS SQL, PHP, databaskunskaper inom MySQL samt intresse för Fullstack utveckling
Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och driva ditt arbete framåt och som trivs i ett öppet företagsklimat där du bidrar med tankar och idéer samt frågar när du behöver hjälp. Du drivs av att få lösa tekniska problem och har en lösningsfokuserad inställning för att leverera till kund på bästa sätt. Du känner ägandeskap för det du gör och trivs med frihet under ansvar. Vidare är du bekväm i dialog med nya människor och tar gärna första steget i sociala sammanhang.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos TSI.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: .Net, C#, utvecklare, programmerare, programmering, developer, backend, back-end, fullstack, databas, opensource, MySQL, PHP, integration, API, utveckling, IT, faktura, scanning, invoice, redovisning, ekonomi, orderflöde, digitalisering, heltid, Mölndal, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.