Ventilationsmontörer till Bravida i Göteborg

Ventilationsmontörer till Bravida i Göteborg

Är du en serviceinriktad ventilationsmontör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi erfarna till vår avdelning i Göteborg.

Om jobbet

Som ventilationsmontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att installera och montera anläggningar inom ventilation. Du är ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och viss kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Göteborg har avdelningar inom ventilation, vs, el, kyla, vitvaror och säkerhet. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. På vår ventilationsavdelning är vi ett härligt gäng på ca 25 personer. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet från ventilationsbranschen. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Du ska vara serviceinriktad och pålitlig och tycka om att möta och hjälpa kunder.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 mars 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)