Sprinklermontörer till Bravida Sprinkler i Göteborg och Lidköping

Sprinklermontörer till Bravida Sprinkler i Göteborg och Lidköping

Är du en serviceinriktad montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en sprinklermontör till våra avdelningar i Göteborg eller Lidköping.

Om jobbet
Som Sprinklermontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och i serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer och underhåll åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Självständigt eller i större arbetslag installera sprinklersystem
  • Ombyggnation av befintliga sprinklersystem
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Som sprinklermontör kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom olika typer av verksamheter över hela vårt verksamhetsområde.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig med erfarenhet från yrket eller om du har jobbat som VS- montör och vill byta inriktning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. Är du ny inom yrket får du utbildning genom arbete på byggen samt teoretisk internutbildning. B-körkort är ett krav.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft till att på plats medverka till att projekten levereras i rätt tid och med rätt kvalité. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-10-08.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 9 okt 2021 (22 dagar kvar)