Serviceledare till Bravida/VVS Teknik i Göteborg

Serviceledare till Bravida/VVS Teknik i Göteborg

Vill du vara med och vidareutveckla serviceorganisation för VS i Göteborg? Vill du alltid bli lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom VS till vår avdelning Bravida/VVS Teknik.

Om jobbet

Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Att utveckla och bevara kundrelationer
  • Att ansvara för avtal och ekonomiska resultat, teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
  • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • Att leda och engagera medarbetare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida/VVS Teknik har sitt kontor på Krokslätts Fabriker i Mölndal och ingår i region Göteborg. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting.

Vem är du?

Vi söker främst engagerade medarbetare med stark vilja, driv. Har en teknisk utbildning och flera års erfarenhet från branschen. Har erfarenhet av arbete i ledande position samt att du har ett gediget intresse för service. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling, kunskaper i ekonomi och viss förhandlingsvana. Du som person är flexibel, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll. Du är resultatinriktad, trivs att arbete på ett strukturerat sätt samt har en känsla och drivkraft för säljarbete och service. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida/VVS Teknik behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Hos oss på Bravida får du möjligheten att utvecklas inom rollen, men det finns även många möjligheter att utvecklas till andra roller inom bolaget. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet, men för att du ska få rätt förutsättningar har vi även Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar för dig. När våra medarbetare växer, utvecklas också Bravida.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 14 april 2020.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (13 dagar kvar)