Serviceinriktad installationselektriker till AM Elektriska/Bravida Göteborg El Väst

Serviceinriktad installationselektriker till AM Elektriska/Bravida Göteborg El Väst

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda?

På AM Elektriska en del av Bravida, är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi installationselektriker till vår avdelning i Göteborg.

Om jobbet

Som installationselektriker hos oss, arbetar du självständigt i många olika typer av installationsuppdrag. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Ombyggnad och installation inom el
  • Installation inom port- och passage
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra projektledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer, är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

AM Elektriska en del av Bravida är en fristående avdelning inom Bravida. Avdelningen heter Bravida Göteborg El-Väst. Vi är idag ca 25 montörer på avdelningen.

Bravida totalt sett är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 19 juni 2020.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 19 juni 2020 (12 dagar kvar)