Serviceelektriker inom El till Bravida Göteborg

Serviceelektriker inom El till Bravida Göteborg

Vill du arbeta med teknisk problemlösning och dagliga möten med våra trevliga kunder? Som serviceelektriker med fokus på elbilsladdare kommer du ha mycket kundkontakt och arbeta med att lösa kundernas behov. Just nu söker vi serviceelektriker till vår el-avdelning i Göteborg.

Om jobbet
Just nu söker vi en serviceelektriker som främst ska fokusera på installation och service av elbilsladdare. När tiden finns kommer du även arbeta med våra övriga uppdrag inom elservice.

Arbetsuppgifterna innebär:
  • Service och installationer inom el, främst elbilsladdare
  • Tekniska lösningar, belysningsstyrning och fastighetsautomation
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar, felsökningar och åtgärdsförslag
  • Mindre ombyggnationer
Vi är ungefär 70 medarbetare på el-avdelningen i Göteborg, och är bland de allra största på orten. Just nu befinner vi oss i ett expansivt skede och behöver bli fler medarbetare i vårt team. Vill du vara med och utveckla avdelningen och arbeta med våra spännande kunder så som Poseidon, Länsförsäkringar, Jernhusen och Systembolaget? Då är du kanske rätt person för oss.

Vem är du?

Vi arbetar i team där du kommer ingå tillsammans med andra kompetenta tekniker och teamledare. För att du ska trivas behöver du ha god samarbetsvilja och hög servicegrad både internt och externt. Vi tror att du drivs av problemlösning och att skapa affärer samtidigt som du är noggrann och har hög yrkesstolthet. Du trivs i rollen "fixaren" som alla behöver och brinner för att ge kunder god service och att lösa deras elproblem i vardagen.

Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker med flera års erfarenhet från yrket, fördelaktigt inom service. Du arbetar självständigt och har bred kompetens inom felsökning och förebyggande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga. Du kommer få möjlighet att nyttja en egen servicebil där du utgår från hemmet.

På Bravida eftersträvar vi mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 oktober 2018.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka CV och personligt brev redan idag genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)