Säkerhetstekniker till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Göteborg

Säkerhetstekniker till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Göteborg

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en säkerhetstekniker till vår avdelning i Göteborg.

Om jobbet
Tjänsten som säkerhetstekniker på Bravida Fire & Security innebär ett utvecklande och ansvarsfullt arbete. Du arbetar självständigt i många olika typer av serviceuppdrag och arbetar aktivt med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:
  • Felsökning, reparation, installation, driftsättning och underhållsservice av passagesystem/inbrottslarm och CCTV
  • Stödja våra kunder i användandet av deras säkerhetsanläggningar
  • Identifiera brister och förbättringar utifrån kundens behov och föreslå lösningar
  • Verka för merförsäljning
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På Bravida Fire & Security i Göteborg är vi i dagsläget 25 kollegor som tillsammans jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV. Vår serviceenhets hjärta är servicecentret där arbetet kring eftermarknaden koordineras ihop med tekniker och serviceledare. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Våra större projekt projektleds av erfarna och kompetenta projektledare som löser uppgiften tillsammans med tekniker.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av att leverera en hög service till kund och har en teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, men vi tror även att du som söker nyligen kan ha avslutat en utbildning inom säkerhetsteknik. Erfarenhet inom el eller styr- och reglerteknik ser vi också som meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du är kundorienterad med en positiv attityd och vi ser att du har en god förmåga att utveckla affärsrelationer, då du till stor del är ute hos våra kunder. Vidare sätter du stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida värdesätter en jämn könsfördelning, varför vi för den här tjänsten gärna ser kvinnliga sökande.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Läs mer på https://www.bravidasakerhet.se

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av vårt framgångsrika team i Göteborg med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för tjänsten är den 2021-05-28. Vi bearbetar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så passa på att söka tjänsten redan idag om just du passar in på profilen! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)