Kyltekniker till Bravida Cooling, Göteborg

Kyltekniker till Bravida Cooling, Göteborg

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till vår avdelning i Göteborg.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Återkommande avtalsbesök
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravidas kylavdelning i Göteborg erbjuder tjänster inom service, underhåll och nyinstallation av alla typer av kylanläggningar med fokus på komfort-, butiks- och industrikyla. Våra kunder är bland annat livsmedelsbutiker, producenter, fastighetsbolag, privata aktörer, kommuner och statliga myndigheter.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är behörig kyltekniker med kylcertifikat kat 1 - både du som är nyexaminerad och som är erfaren. Vi lägger stor vikt vid dina mjuka värden och det är viktigt att vi matchar varandras värderingar. Som person är du öppen, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du har lätt att arbeta med andra på avdelningen och kan samarbeta väl med våra kunder. B-körkort är ett krav.
För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2020-10-24. Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (2 dagar kvar)