Junior serviceledare till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Göteborg

Junior serviceledare till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Göteborg

Är du en administrativ talang som söker möjligheter att utvecklas? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Då tror vi att tjänsten som junior serviceledare till vår avdelning i Göteborg på Bravida Fire & Security kan vara rätt för dig!

Om jobbet
Rollen som junior serviceledare på Bravida Fire & Security innebär att ditt initiala uppdrag kommer att vara att stödja vår serviceverksamhet med produktionsnära administration och stötta befintlig serviceledare med planering, serviceuppdrag och leverans.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att:
  • Fördela ärenden, stötta och kommunicera med medarbetare
  • Stödja utförande av serviceuppdrag, exempelvis planering, materielbeställning och dokumentation
  • Följa upp utförande av serviceuppdrag
  • Planera och följa upp arbetet mot våra större avtalskunder
  • Utföra administrativa uppdrag
Du arbetar dagligen tillsammans med serviceledare, tekniker och serviceverksamhetens hjärta - vårt centraliserade Servicecenter.

Som junior serviceledare på Bravida kommer du att få möjlighet att framöver utvecklas in i rollen som serviceledare, det innebär att vi tillsammans sätter upp en plan för din utveckling.

På Bravida Fire & Security är vi i dagsläget drygt 150 medarbetare bestående av säljare, projektledare, serviceledare, projektörer, tekniker samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet och kameraövervakning. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du har en grundläggande förståelse för ekonomi och är van vid att på ett professionellt sätt hantera och kommunicera med medarbetare och kunder. Du drivs av att hjälpa, stötta och lära dig nya saker, samtidigt som vi tror att ditt affärsintresse och ansvarstagande är en god grund för vidare utveckling i rollen. Vidare ser vi att du är van att arbeta i olika affärssystem likväl som Excel och har en förmåga att arbeta både noggrant och effektivt. Vi ser det som meriterande om du har en viss teknisk förståelse eller erfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida värdesätter en jämn könsfördelning, varför vi för den här tjänsten gärna ser kvinnliga sökande.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Läs mer på www.bravida.se

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av vårt framgångsrika team i Göteborg med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort eller afterwork under normala omständigheter. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Ta chansen och bli en del av Bravida Fire & Security i Göteborgs spännande framtid.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-05-28.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (12 dagar kvar)